EVENT / 10 mars 2021, kl. 16.00–18.00
Inbjudan till årsstämma och webbinarium
Den 10 mars 2021 kl. 16.00 håller Sydsvenska Miljörättsföreningen årsstämma. Därefter kommer ett mycket intressant webbinarium att hållas om förorenad mark och miljöansvar enligt 10 kap. miljöbalken. Vi beräknas att avsluta senast kl. 18.00.

I år håller Föreningen ett lite annorlunda årsmöte via länk. För att göra vårt digitala möte lite festligare kommer man, om man vill, att få en överraskning hemskickad till sig inför årsmötet. Läs mer om det nedan.

Föreningen har också nöjet att bjuda in till webbinarium där advokaterna Oskar Frankki, Delphi, och Anders Linnerborg, Setterwalls, kommer att redogöra för den senaste tidens mest intressanta avgöranden avseende 10 kap. miljöbalken. Särskilt fokus kommer att läggas vid de frågor som rör preskription och preklusion som i december 2020 belystes av Högsta domstolen.

För att kunna ta del av ovan nämnda överraskning måste man anmäla sig till årsstämman och webbinariet senast den 25 februari och i samband med anmälan uppge sin hemadress samt e-postadress. Lämnade kontaktuppgifter behandlas i enlighet med vår personuppgiftspolicy som ni finner i länk nedan. Föreningen kommer att radera listan så snart den har använts för avsett ändamål.

I anmälan måste ni även uppge e-postadress för samtliga anmälda deltagare, vilket främst gäller deltagare från vänföretag. Länk/inbjudan till årsmötet och webbinariet kommer nämligen att skickas ut via e-post till anmälda deltagare.

Anmälan sker per e-post till admin@sydsvenskamiljorattsforeningen.se senast den 25 februari (om man vill ha en liten överraskning i brevlådan hemma) och senast den 5 mars om man bara vill delta utan att få en överraskning hemskickad.

Elisabeth Werner
Ordförande i Sydsvenska Miljörättsföreningen